top of page
ian-keefe-nGOK_EqQpY4-unsplash.jpg

Boatings

Boatings är lösningen för dig som vill samla all information om din båt på ett ställe, samt enkelt kunna hitta hamnar som erbjuder de tjänster som just du söker. För att möjliggöra detta har Boatings knutit samarbete med ett antal i huvudsak lokala partners för att kunna ge dig det bästa kunderbjudandet i kombination att stödja det lokala näringslivet.

Skärmavbild 2020-09-18 kl. 08.33.37.png

Service och reparation 

Har du fått tekniska problem med din båt på semestern och svårt att hitta en bra båtreparatör där du befinner dig? Med Boatings kan du lätt få kontakt med experter direkt via videosamtal eller via ett digitalt kontaktformulär.

 

Reservdelar eller tillbehör

Har du behövt komplettera med något tillbehör under semestern? Rätta reservdelar kan ofta vara svårt att få tag på och ett stopp i semestern blir oundvikligt. Med Boatings kan du enkelt lägga en beställning på din önskade reservdel och via vår distributionspartner levereras delarna snabbt till den hamn du befinner dig i. 

 

Livsmedelsleverans

Att handla mat inför semestern eller helgseglingen kan vara ett stressmoment. Ibland kan det runt ut sagt vara svårt att hitta en livsmedelsaffär i närheten av hamnen. Känner du dig trött på att långa promenader med tunga matkassar från affären tillbaka till hamnen? Boatings har knutit samarbeten med flera leverantörer där du enkelt kan förbeställa mat och få det direkt levererat ner till gästhamnen. 

 

Restaurangmat

Är din favoritrestaurang fullbokad eller är du bara trött på att trängas på en restaurang? Kanske vill du bara stoppa till i en hamn för att ta med mat ut till en naturvik. Tillsammans med Boatings partners kan du direkt i mobilen beställa mat från lokala restauranger och välja leverans utifrån följande alternativ: take away, sail thrue, dining onboard. 

 

Städning

Behöver båten en rejäl uppfräschning efter semestern? Många gånger har man väl känt att det skulle vara skönt att slippa lägga tid på städning och istället njuta av båtlivet. Boatings har samarbete med lokala städpartners som kan komma till just din plats och utföra professionell städning. I det digitala kontaktformuläret uppger du var du finns och när du önskar städning. 

 

Utbildning

Kunskap om att framföra sin båt är en självklar säkerhetsfråga. Boatings har därför valt ut ett antal videos på Youtube som vi bedömer kan hjälpa dig i de mest vanliga situationerna. Utöver det har vi en länk till vår samarbetspartner inom marinutbildning.

 

Digital båtpärm

Vem har inte känt behovet av att ha all båtrelaterad information på ett ställe? De flesta har det på olika stället tex anteckningar i mobilen, på papperslappar, i datorn etc. Det är då lätt att man inte hittar vilket serienummer sin motor har när man står i båtbutiken. Minns du ens när senaste servicen gjordes? I Boatings finns en digital båtpärm där du samlar all information på ett enkelt och tillgängligt sätt. Det kan dessutom vara perfekt att kunna visa vid försäljning av båten dvs en bra dokumentation.

bottom of page