top of page

Sea Ray 305 Sundancer

Åsmodell: 2015 | Pris: 1 475 000kr
Ansvarig mäklare
Bild-10.jpg

Emil Alm

Sea Ray 305 Sundancer är en äkta Daycruiser från det välkända amerikanska varvet. Här får man stora sociala ytor i hamn och fina sjöegenskaper under gång.
 

Svensksåld Sea Ray 305 Sundancer från 2015 i ett mycket bra skick och lite använd. Här får man allt man kan önska av en daycruiser i 30 fots klassen både vad gäller komfort och körglädje. Båten är utrustad med den större diesel-motorn från Mercruiser på 335hk som ger henne en fin acceleration upp i planing och en behaglig gång i marshfart på ca 25-27 knop.

 

Invändigt erbjuder hon en förpik med matplats och stor U-soffa som även är bäddbar samt mid-cabin för totalt 4 sovande. Här finns oxå gott om stuvutrymmen och förvaring för den som önskar göra lite längre vistelser ute på sjön. Separat toalett med dush förhöjer också trivsel och komfort ombord.

 

Utvändigt har hon en stor sittbrunn med förarplats innehållandes all instrumentering som behövs för navigering och framförande av båten. Här finns även en stor soffa längs med hela babordssidan och runt aktern för samkväm eller sol och bad. Bakom förarplatsen finns diskho och kyl. Stor badbrygga med stege för vattenlekar.

 

Välkommen att kontakta ansvarig mäklare för personlig visning!

Båtagent hjälper till med förmånlig finansiering och försäkringslösningar.

Fakta

Löa: 10,50m

Bredd: 2,90m

Depl: 3,7t

Motor: Mercruiser V8 TDI
Drev: Bravo 3 duoprop

Bogpropeller

Bränsle: 385 l

Vatten: 100 l

 

Utrustning

För komplett utrustningslista se PDFF-fil ovan, här följer några exempel:

2st kylskåp, inne resp ute

Micro

EFOY bränsleceller

Plotter Garmin 7408

TV

Radio/stereo

WC

Dusch
Elankarspel i för och akter

bottom of page