top of page

Hanse 415

Åsmodell:
2017
Pris:
2400000

|

Ansvarig mäklare
aron.jpg

Aron Borg

Telefonummer: 0708-790002

Email: aron@batagent.se

Hanse 415 från 2017 säljes av första ägaren. En utomordentligt välutrustad båt med endast 88 motortimmar sedan ny. Toppskick!

Hanse 415 är en genomtänkt familjeseglare med uppseendeväckande rymd under däck såväl som utrymme i sittbrunnen. Båten är enkelt att hantera för en minimal besättning tack vara självsående kryssfock, bra åtkomst till skot från rorsmansplatsen och bra hjälp från bog -och akterpropeller som ger superb precision vid manövrering i hamn. Under däck är båten klassiskt designad med en främre kabin och två aktre kabiner med dubbla kojer i vardera kabinen. Den främre kabinen har egen toalett medan de aktre kabinerna delar en större toalett med separat duschutrymme. Pentryt som är placerat direkt till styrbord om nedgångstrappan är gediget och har gott om arbetsytor och stuvutrymmen. Kylboxen är gigantiskt med åtkomst både ovanifrån och via en dörr i knähöjd. Salongen är stilfullt designad med dynklädsel i svart läderliknande material mot den ljusa italienska ek inredningen.

Detta exemplar har använts endast ett fåtal gånger sedan båten lämnade varvet i Greifswald. Motorn har endast gått 88 timmar. Utrustningsnivån håller toppklass med bland annat ankarspel både i för -och akter, liksom både bog -och akterpropeller. Vidare finns all önskvärd komfortutrustning såsom värmare, Fusion stereo med högtalare i salong och sittbrunn, dimbara LED lampor och mycket annat.

FAKTA

Längd: 12,40 m
Bredd: 4,17 m
Djupgående: 2,10 m
Deplacement: 8900 kg
Motor: Yanmar (38 hk)
Motortimmar: 88 tim
Bränsletank: 160 l
Vattentank: 520 l
Kabiner: 3

UTRUSTNING

För komplett utrustningslista, se PDF-filen i annonsen på Båtagent.se. Nedan följer några exempel på utrustning:
Bogpropeller
Akterpropeller
B&G Zeus 12" plotter
B&G Autopilot
B&G multiinstrument
Eberspächer D4 värmare
Fusion stereo med 4 högtalare
Ankarspel i för och akter
Sittbrunnsdynor
2 x 160 Ah AGM förbrukningsbatterier

bottom of page