top of page
DJI_0297_01.png

För utställare

BoatAgent Show drivs av Båtagent Sverige AB. Syftet med mässan är att erbjuda båtförsäljare, tillbehörsförsäljare och andra företag verksamma inom båtbranschen kvalitativ exponering mot en korrekt målgrupp. I dagens digitala verklighet är en digital båtmässa ett givet inslag i branschens sätt att marknadsföra sig mot sina kunder. 

För båtutställare 

Båtar exponeras på mässan i 360graders format för att skapa känslan av att besökaren befinner sig på plats i båten och där kan titta runt i alla kabiner. Vi kan erbjuda hjälp att producera materialet som krävs för att ert företag ska kunna exponeras på mässan. Vi välkomna såväl nya som begagnade båtar på vår virtuella brygga. 

För tillbehörsutställare 

Företag som säljer båttillbehör ger vi möjlighet att exponera varumärke och ett urval av produkterna i sortimentet. Detta exponeras på en "tillbehörsbrygga" där besökarna får möjlighet att virtuellt gå över en brygga och besöka olika tillbehörsmontrar. Klickar besökaren in i en monter kommer man vidare till utställarens egna undersida där ett urval av produkterna visas upp med eventuella mässrabatter och besökaren har möjlighet att gå vidare till utställarens egna hemsida. 

Kontakta oss för mer info

bottom of page